Wij zijn John van Gils en Helmi Puts. Beiden geboren en getogen in Oisterwijk. John heeft 19 jaar horeca ervaring opgedaan in het bruincafé Koosje gelegen in Oisterwijk. Helmi is fotograaf en heeft 16 jaar in de zorg gewerkt voordat ze de laatste paar jaar bij John in het café kwam werken.

Het  avond- en nachtwerk begon op een gegeven moment zijn tol te eisen en daardoor verdween ook het plezier in het werk. Zeker nu de kinderen groter worden is het fijn om de avonden lekker samen thuis te zijn. Uiteraard speelt op een gegeven moment ook de leeftijd een rol.

Hier in het souterrain kunnen wij horeca bedrijven zoals wij dat heel graag doen. Gastheer en gastvrouw zijn in een gelegenheid waar zowel jong als oud van harte welkom is. Geen harde muziek meer maar een heerlijke achtergrond muziek die past bij het seizoen.

Afwisseling in zowel daggasten die tijdens een wandeling een hapje of drankje komen nuttigen als wijnproeverijen en borrels op afspraak. Alle evenementen op afspraak zullen plaatsvinden tussen 10:00 en 23:00, dit om de natuur rondom het souterrain te respecteren.

Wij hopen dan ook dat u na het eerste bezoek zeker zal terugkeren.